Startsida Om Catapult Tjänster Catapult-effekten Kontakta oss Lediga jobb Gratis mötesbokning

Nya kunder får en bonus 2019

Mötesbokning är en av våra mest uppskattade tjänster. Tack vare att vi arbetar tidseffektivt utifrån ett modernt system kan vi hålla låga priser på denna tjänst. 2019 har vi dessutom en kampanj som innebär att vi bokar ett möte åt dig helt gratis. Detta så att du ska få en upplevelse av hur snabbt och smidigt vår tjänst fungerar. Låter det som ett erbjudande som är för bra för att vara sant? Det är det inte. Vi är trygga i att denna kampanj kommer att visa sig vara en bonus även för oss och leda till att vi får nya kunder 2019.

Använd vårt kontaktformulär och ange bonuskoden kampanj2019 så kontaktar vi dig så att vi kan komma överens om detaljerna.

Namn:
Email:
Meddelande:

Villkor för erbjudandet

Denna kampanj gäller enbart nya kunder. Vi har andra bonusar som kan vara tillgängliga för dig som vi samarbetat med tidigare. För att vi ska kunna garantera att vi lyckas boka ett möte behöver du presentera ett urval av företag och kunder som du vill boka in ett möte med och ett underlag som vi kan använda oss av. Vi går igenom vad som gäller efter det att du kontakt oss med hjälp av formuläret ovan. Blir du nöjd med resultatet kan vi ge ett bra pris på framtida bokningar.

 Logga in Producerad av Mediatron