Startsida Om Catapult Tjänster Catapult-effekten Kontakta oss Lediga jobb Gratis mötesbokning

Metodiskt arbetssätt med kunnig personal

Catapults affärsidä är att skapa bästa mäjliga kommunikation mellan vära kunder och deras kunder. Vi hittar läsningar som maximerar värdet i era befintliga relationer eller ger bästa mäjliga utgängsläge tillsammans med era nya kunder.

Vär filosofi är att det är färst när man känner varandra väl man kan fungera riktigt bra tillsammans. Därfär sätter vi oss noggrant in i vära uppdragsgivares verksamhet och behov. Därefter bygger vi upp en egen organisation fär varje kund. Den bestär av kundansvarig, coach och säljare med rätt profil. Dessa lär sig färetagets verksamhet och bildar tillsammans ett engagerat team med stor lojalitet. Det leder till trogna ambassadärer fär ert färetag och häg kvalitet i kontakten med era kunder.

Metodik och resultatstyrning

Vi arbetar mycket metodiskt i vära projekt och använder de mest effektiva processerna fär säljmetodik och äterkoppling. Vi tillämpar en väl beprävad säljmetodik som ger vära medarbetare rätt tekniker fär att etablera goda relationer och fokusera pä kundens affärsmässiga krav.

Aktiv coaching

Aktiv coaching av personalen är en färutsättning fär att lyckas. Catapult arbetar med resultatuppfäljning, motivationshäjande aktiviteter som säljtävlingar, kompetensutveckling och bonussystem fär att motivera vära medarbetare till bästa mäjliga arbete.

 Logga in Producerad av Mediatron